Se träden och inte skogen eller gör saft!

Jag förstår mig inte på datorer. Min dator är helt sjuk i huvudet. Och ja, det är den nog om man räknar själva windowssystemet som huvudet! Helt plötsligt går det inte att ladda in några bilder, jag har inte tillgång till mina gamla bilder, datorn som förut tog ett par sekunder att starta tar nu upp emot fem minuter och dessutom flyttar den mappar lite hit och dit. Mycket märkligt och jag har ingen lösning på detta problem! Idiotdator. Därför har jag fått tagit gamla bilder och då valde jag dessa tre från 2011. Jag gillar dem men har aldrig visat dem så det passar ju rätt så bra ändå. Och som det sägs, har man bara citroner får man se till att göra lemonad av dem! ;O)

Om någon anser sig vara ett dataproffs och dessutom tror sig ha en lösning på mitt problem tar jag tacksamt emot det!

fototriss_trad

FOTOTRISS

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anna-Lena - Den lilla bilden uppe till höger fastnar jag särskilt för.
Fin triss.
Något svar på datorproblemen har jag inte. Men får jag gissa så handlar det om virus…februari 8, 2015 – 9:06 f m

GunBritt - träd kan vara riktiga konstverkfebruari 8, 2015 – 9:52 f m

cissi - Jättefina bilder på träd! Med datorn kan jag inte hjälpa dej. När min började krångla förra året tog jag den helt enkelt under armen och åkte till en firma i stan som gick igenom den och fixade allt för 595 kr. :)februari 8, 2015 – 10:12 f m

KajsaLisa - Nej, jag är inget dataproffs. Vet inte om det kan vara det, men jag har haft problem tidigare med att det varit för mycket på minneskortet, eftersom datorn läser in alla bilder innan man talar om vad som skall sparas ned, är hårddisken full med gammalt skräp klarar inte datorn av informationsmängden. Testa först att rensa historiken från nätet, det kan ligga en massa cockies( små program för att datorn snabbt kan hitta tillbaka till sidor du varit inne på ). Efter det tappar du inloggningar på det som du varit inloggad på typ din blogg, så håll koll på att du kommer ihåg lösenorden.

Hjälper inte det så kör ett rensningsprogram i datorn ( vet ej vilka som är lämpliga för PC, jag kör MAC) Om datorn är några år gammal kan det ligga en massa uppdateringar och annat kvar på hårddisken som stör, men spar ned det du ill ha kvar för säkerhets skull. Testa även med en annan kamera.

Tur att du hade så fina bilder i arkivet.februari 8, 2015 – 10:14 f m

Kari - Bjørkestammen er min absolutte favoritt. Har inget annet råd å gi deg enn at du må la en datakyndig om å se på din dator. Lykke til! Forstår din frustrasjon. Karifebruari 8, 2015 – 10:19 f m

Beppan - Det blev ju en riktigt njutbar triss i träd – trots strul med datorn! Hoppas du får ordning på den….februari 8, 2015 – 10:29 f m

Matfarbron - Hej!
Jag är inget proffs, men luktar virus! Har du ett virus program så kör en fullständig virusgenomgång. Det är alltså hela datorn! Städa datorn med C Cleaner (gratisprogram som man hämtar ute på nätet). Hoppas att du har backup på alla dina bilder

Göranfebruari 8, 2015 – 11:04 f m

Per-Anders - Jättefina bilder. Det låter som om datorn inte mår riktigt bra. Kanske för mycket sparat på hårddisken? Då brukar datorer bli lite slöa. Hoppas det inte är något virus i alla fall.februari 8, 2015 – 12:47 e m

Sanna - Mycket fin triss :)februari 8, 2015 – 8:42 e m

Anemonen - Björk och bokstammar var det här och de gillar jag.Tänk bara så mycket fint man kan göra av björkens näver.februari 9, 2015 – 6:07 e m

Kerstins foto - Tyvärr, kan jag inte hjälpa dig. Är fullständigt dum i huvudet när det kommer till datorer. Hoppas att du får hjälp och hittar en lösning på problemet.
Sköna trädbilder. Jodå, vi hade länge väldigt lite snö men nu rackar´n har det rasat ner i mängder. Så det blev riktig vinter hos oss igen. :)februari 9, 2015 – 9:46 e m

Åke - Björkarna har du verkligen lyft fram det vackra! Skogsbilden gör att jag längtar till vår och känna doften av backen :) Dimman och färgerna är ljuvliga! Vad har du för operativsystem? Krånglande datorer är inget kul…februari 10, 2015 – 5:40 f m

Åke - Varför jag frågar om operativsystem? En pc behöver omvårdnad med jämna mellanrum… Med små enkla medel kan man göra dem snabbare. Börjar en pc krångla är det en varningssignal. Förvara inte bilder där du åt rädd om.februari 10, 2015 – 5:48 f m

Linnéa - Björken mitt favoritträd. Så fint dum fånga de vita stammarna, härlig skärpa, färg o konstrast! Blev sen med inlägg men fick lust att vara med. Hoppas det finns lite sol där bor också, här är det vårväder idag. Ha bra fortsatt vecka!februari 10, 2015 – 1:15 e m

Spanaren - Fint trissat!
Tack /kramfebruari 11, 2015 – 1:06 e m

Madde - Hatar dator problem. Jätte fina bilder dock :)februari 23, 2015 – 2:54 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*