Med en enkel tulipan


Fototriss firar 300-hundraårsjubileum! Jag har varit med från allra första början och det har varit lika roligt hela tiden! Helena, som sköter fototrissen, har gjort ett gigantiskt jobb för oss glada fotografer som vill ha en utmaning varje vecka! Nu är det dags för traditionella temat: ”Så här ser det ut där jag är!” Ett tema som återkommer fyra gånger om året och nu är det vårens tur! Dessutom är det en tävling denna gång där priserna som vanligt kommer från COOLSTUFF.

FOTOTRISS                  COOLSTUFF

,

27 svar till “Med en enkel tulipan”

 1. Eventyrlig vakker triss, – fargespillet, de spisse tulipanene mot den myke bakgrunnen, helheten – nydelig!

 2. Kul att du också varit med från början. Jag missade nog dom allra första, för jag kommer inte ihåg om jag börjat blogga så värst mycket då. Kul har det varit i allafall.
  Din triss idag är ljuvligt vacker! Härlig färg på tulpanerna! Hälsa kissarna!

 3. Vad kan man säga mer än ”Helt underbart”!!! Foton precis i min smak
  Har helt kommit bort från fotobloggandet men när jag ser dina fantastiska bilder blir jag inspirerad att delta i detta jubileum. Strul med massor av skräppost på min ”nya” blogg ställer till det så jag ska nog använda min gamla
  Tusen tack för alla inspirerande bidrag från suveräna fotograf!

 4. Underbart vackra våriga bilder! Så distinkt form på tulpanerna! Perfekta för fotografering. 🙂 Ha en bra dag! 🙂

 5. Vet inte vart min kommentar tog vägen, men nu får jag ju möjlighet att säga det en gång till – du tar så fantastiskt fina foton. Ljuvliga tulpanbilder här.
  VÅR!!! 🙂

 6. Det var ju det jag sa: det är skillnad mellan glada amatörer och proffs – å du tillhör proffsfotograferna. Bilderna är enastående!

  Å du – stort tack för din långa och väldigt informativa kommentar. Det du säger är ju sådant jag egentligen aldrig tänker på…

 7. Vilken energikick den där brandgula färgen är! Inte helt vanlig i tulpaner – men du gör den otroligt läcker!

 8. Jag deltar inte själv den här gången. Tävlingar får vara ett litet tag nu för jag har vunnit så många tävlingar och fina saker så jag är mer än nöjd. Däremot håller jag tummarna och lägger min röst på ditt bidrag för du är verkligen värd en vinst med din enastående förmåga att fixa finfina bilder. Lycka till/Inger (Anemonen) på Käringafällan

 9. Hej igen Anneli! Nu är tävlingen avgjord och du kom på andra plats – ett stort grattis till silverplatsen!

  Jag kommer kontakta dig via e-post inom några dagar, med mer information om hur du får ditt presentkort hos Coolstuff.

  Hälsningar
  Helena

 10. Grattis till silverplatsen!
  Blir glad av dina färggranna bilder.
  Skulle önska så att det fanns ett vykort till din översta bild ;.) /kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *