Ännu en dag försvunnen


Jag sätter mig vid elvatiden på kvällen och väntar. Läser lite facebook, fixar lite bilder och väntar på att måndagen ska gå över till tisdag så jag kan få reda på vilket tema tisdagstema har denna vecka! Efter lååång väntan slår äntligen klockan midnatt men jag väntar otåligt fem minuter till för att vara säker på att det ska hinna uppdateras. Äntligen….fem minuter över midnatt går jag in på tisdagstema för att se vad för spännande tema det kommer bli! Enkel. Vilket bra tema! Jag tänker genast ut massor av bilder som kan passa på temat när mitt öga förstrött blickar över resten av tisdagstemats sida. Ser till min förvåning att trots att det bara gått fem minuter på denna tisdag så har redan 25 personer lagt in sitt bidrag! Jag börjar sakta ana att jag missat en dag denna vecka också! Gjorde exakt samma miss förra veckan. Väntade hela, vad jag trodde var måndag, dagen på att det skulle bli nytt dygn så jag kunde få veta temat på tisdagstemat och så när midnatt kom så visade det sig att det var onsdagen som vaknat! Smått irriterande faktiskt! Så här kommer både tisdagens och onsdagens tema i samma inlägg. Första bilden är enkel! En enkel Pärlhyacint.

tisdagstema_enkel

Onsdagstemat vill att man ska gå lite närmare så då gör jag det och väljer en Ormbunke som är på väg att växa fram! Visst är de fascinerande med sitt upprullande växtsätt?

tisdagstema_enkel_1

Tisdagstema                  Onsdagstema

,

10 svar till “Ännu en dag försvunnen”

 1. Å jag som älskar pärlhyacinter. Har flera stycken på G. nu härute.
  Får se om dom slår ut nån gång i detta kyliga väder.
  Jättefin bild på en enkel men så fin pärlhyacint! Snygg ormbunke också.

 2. Men så det kan gå! Visst känns det lite snopet! Men lika vackra är ditt enkla foto ändå, jag har inte sett en endaste pärlhyacint här i södra dalarna i år. Tack för den!

 3. Det är lätt hänt med utmaningarna. Inte lätt att hålla reda på alla. Om man dessutom tar fel på veckodagarna är det självklart ännu värre.
  Enkla men älskade pärlhyacinter. Underbar bild!
  Ormbunken är också ett av naturens under. Bilden ser ut som ett konstverk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *