Nellie


När jag är i hemliga trädgården får jag sällskap i bland. Fina Nellie som gillar att promenera exakt på de blommor jag just för stunden ska fotografera! Gärna provsmaka lite också! 😉 Men hon är så härlig och det är ju faktiskt hennes trädgård så det får jag ta! Finns blommor i oändlighet där! Jag gillar att ha henne som sällskap! Och som modell! 🙂

Torsdagstema


13 svar till “Nellie”

 1. Så vackra bilder 🙂
  Mina kissar är lika, så fort jag ska ner på knäna så kommer de fram och ska gosa framför kameran 😉

 2. Nämen en hund här hos dig – och minsann har du fångat henne precis lika skickligt som du fångar dina katter. Vilket charmtroll!

 3. Vilken mysig vovve !! Underbara bilder på fina Nellie 🙂
  Grattis till finalplatsen i Fototriss !! Den var du verkligen värd och jag håller tummarna för dig.

 4. Så pigg och gullig hon ser ut! och som vanligt är dina bilder såå vackra och välkomponerade! Kram Lotta

 5. Så vackra kort av Nellie *njuter*
  Grattis till din finalplats och lycka till. Du var en av mina favoriter som kom med 🙂
  Tack för ord till min dagens bild och att känna in kring bilden. Hade du tittat lägre ned bland mina inlägg så hade du sett bättre bilder på ekorren 🙂
  /kram

 6. Jo det synns att hunden Nellie är hemma där. Ligger så mjukt och bara myser 🙂 Att sitta och spana in och känna lukterna känner jag igen från mina fyrbenta vänner 😉 Hon ser ut att trivas 🙂 Även med dig framför kameran 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *