Balporträtt Linköping 2015

Snart dags för abiturientbalerna i Linköping. Den tid precis innan studenten där studenterna får lära sig dansa vals och sedan ha vackra klänningar och frack på sig och gå rännstensgången i Linköping och visa upp sig! Det är så vackert med hundratals klänningar i regnbågens alla färger och så de stiliga pojkarna som för! Detta är något som är värt att föreviga. Fina balporträtt på sig själv eller med sin partner! Det finns inte mycket tid den dagen så passa på att boka så snart som möjligt så att ni vet att ni får just den fotograf ni önskar (vilket självklart är jag 😉 )

Och jag vet att det tas porträtt på paren av en fotograf på plats men det blir så mycket mer personligt att ta en stund på förmiddagen eller den tid som finns för att göra sina egna, personliga porträtt. Det kommer vara bland de käraste minnen du/ni kommer ha kvar från denna ljuva tid!

balen_linkoping_studenten_portratt

På bild: Eleonore som dansade bal 2014. Vi träffades i trädgårdsföreningen på förmiddagen och skapade magi innan hon gick vidare till allt annat som dagen hade att erbjuda!

Balporträtt – Abiturientbalen – Linköping – Östergötland – Studentporträtt – A’la Foto #bal2015 

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Madde - vilken vacker bild:)maj 21, 2015 – 2:36 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*