Frida – blivande mamma

Det är inte klokt men min brorsdotter väntar sitt första barn! Vi träffades härom kvällen för att föreviga denna tid som är så speciell! I sällskap av en vacker hjort och spröda fjärilar, ackompanjerade av ett tranpar en bit bort och luften full av fläderblomsdoft. En sommarkväll som trots den sena timman var varm och bjöd på de vackraste strålar! Visst är hon fin min Frida? Det strålar lika mycket om henne som om solen. Det är nära nu. Snart får vi träffa den där lilla som finns därinne!:)

frida_gravid_7

 Gravidfotografering – Porträttfotograf – Linköping – Motala – A’la Foto – alafoto – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Linda - Wow !!!åh så fina bilder på fina Frida!!!!juli 4, 2015 – 12:24 e m

Marthe Charlotte Dragelad Klausen - Utrolig vakre bilder!juli 11, 2015 – 7:26 f m

Marit Johansson - Vackert fångat!!juli 30, 2015 – 7:34 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*