Välkommen till jorden!


Min älskade brorsdotter har äntligen fått sitt första barn. En ljuvlig dotter! Hon föddes den 19 juli klockan 03,01 och måtten var 2940 gram och 47 cm. Jag gissar att det kommer bli ganska mycket bilder på henne då jag står henne nära och är familjens designerade fotograf. Jag har följt Frida (brorsdottern) under många år och jag har fotograferat henne minst en gång varje år under många år men nu är hon vuxen och vägrar dra sitt strå till stacken om det inte händer något särskilt som en graviditet (bilder HÄR) och förhoppningsvis hennes bröllop någon gång i framtiden så nu får helt enkelt denna lilltjej ta över! Vi har redan haft vår första fotosession och den skedde när hon var endast fyra dagar gammal och här kommer lite smakprov från den fotograferingen. Visst är hon söt Kullerbyttan!

Idag har jag hört ditt lilla hjärta slå.
Som en liten sol skiner du för mig.
Jag känner att jag lever och finns,
en del av mig finns ju där hos dig.

Jag skymtar för en stund,
ett litet leende hos dig.
Jag skymtar för en stund,
att jag står med dig i mina armar.
Du är min längtan.

Du färgar mig med det under av ljus
som du sprider här hos oss.
Säg var har du varit förut?
Jag vet inte vad du kommer tycka nu,
om den värld du ska födas till.
Men du, jag vet att du är meningen.

Och jag skymtar för en stund,
ett litet leende hos dig.
Jag skymtar för en stund,
att jag står med dig i mina armar.
Du är min längtan.
Du är min längtan.

Du kommer snart att förstå
vilken märklig värld vi lever i,
att glädje och sorg går hand i hand,
och att vi en dag ska skiljas åt.
Du är så välkommen hit,
hem till vårt palats.
Till denna värld som är vår,
som jag ska försöka få dig att älska
så mycket som det går.

Och jag skymtar för en stund,
ett litet leende hos dig.
Jag skymtar för en stund,
att jag står med dig i mina armar.

Dagen kommer snart,
och jag längtar så efter dig nu!
Livet har sin gång,
i många, många år här till.
Du är min längtan.
Du är min längtan.

Idag har jag hör ditt lilla hjärta slå.
Som en liten sol skiner du för mig.

(Text och musik: Uno Svenningsson)

, ,

6 svar till “Välkommen till jorden!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *