Canvastavlan

Jag måste få göra ett inlägg om canvastavlor och hur fantastiskt det är! Det är nämligen så att jag för en vecka sedan beställde en för mig gigantisk canvastavla för att jag tyckte jag var värd det. Den var i storlek 50 x 80 cm och när jag fick hem mitt paket så kändes det gigantiskt. Det gick dessutom snabbt att få hem så det var ingen lång väntan inte. Tavlan i sig är superfin! Jag älskar ju färger som ni vet och färgerna sitter som en smäck i tavlan. Det som är så praktiskt med canvastavlor är att de kommer helt färdiga (om man beställer det så. Det går att få det billigare genom att beställa omonterat men så pass mycket billigare för det besväret är det inte!) och så fort man packat upp tavlan är det bara att hänga upp den och njuta. Snabbt, lätt och roligt! Dessutom tycker jag att just canvas är ett fint sätt att visa sina bilder på. Det finns massor av olika företag som gör canvas med varierande kvalitet så klart. Denna tavla beställde jag från Canvasonline.
Det är lätt att beställa från canvaskung.se:s hemsida och man ser tydligt på beställningssidan hur bilden blir beroende på vilken tjocklek på ramen man har och det är den viktigaste funktionen när man beställer canvas.

För alla er som sitter därute med bilder som ni gärna vill ha upp på väggen men inte riktigt vet hur ni ska göra med så kan jag varmt rekommendera att göra canvastavlor av dem. Spana in länken ovanför och se om de kan hjälpa er. Det är jag helt säker på att de kan och jag är också säker på att ni kommer bli toknöjda. Det blev i alla fall jag!

canvastavlan

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*