Min vackra miss Blåöga!

Min ängel och jag har varit på landet idag och njutit av kanske den sista varma sommarhöstdagen! Kanske sista dagen för i år med vackra fjärilar i mängd! Både Tufsen och jag har njutit och här kommer några bilder på henne. Det är svårt att låta bli att fotografera henne då hon är så vacker och jag älskar henne så mycket att mitt hjärta nästan brister!:)

Man brukar prata om att en modell ska se naturlig ut när man tar ett porträtt. Inte alltid lätt att åstadkomma men med Tufsen som modell är otroligt lätt! Hon är nämligen en proffsmodell av stora mått!

Tisdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Marit Johansson - När en proffsmodell och en proffsfotograf samarbetar så kan det inte bli annat än perfekt. Bilderna är fantastiska!september 29, 2015 – 2:14 f m

Klimakteriehäxan - Hon är jättefin! Vilka ögon!september 29, 2015 – 10:34 f m

Anemonen - Hon vet om att hon är vacker var så säker. Det syns på henne. Det tar jag inte fel på för levt med katt i hela mitt liv nästan. Katter är ofta väldigt stora personligheter. det är min erfarenhet. Ett katt med DET och som är fotogenisk till tusen.september 29, 2015 – 8:36 e m

Paula i pörtet - Av alla fina foton på Blåöga så blev nummer tre min favorit! Helt naturligt!september 30, 2015 – 4:58 e m

Marthe Charlotte Drageland - Utrolig vakre bilder, av en nydelig katt!oktober 3, 2015 – 8:24 e m

Annette - Vackra bilder på vacker blåöga. Vår blåöga, en ragdoll, har samma självsäkra attityd. Men hon är innekatt, så när hon får komma ut under uppsikt blir hon inte alls lika enkel att fota. Dina bilder får mig att bli sugen på att öva litet fotografering med henne i dag :)oktober 4, 2015 – 6:42 f m

Tisdagstema – liggande | justnujusthar - […] att kunna ta så fina bilder på sin katt som Anneli – titta in hos henne och njut av vackra blåögda […]oktober 6, 2015 – 6:49 e m

MyyZz - Vilken otrolig ögonfärg!
Jag kan bara hålla med dig, katter är väldigt bra ”naturliga” modeller <3januari 18, 2016 – 3:07 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*