Rosa skimmer

Traditionellt denna tid på året har fototrissen sitt rosa tema och jag gillar färgtema så detta passar mig bra. Idag har jag tagit en tur till skogen för att leta efter Nypon att fotografera. Jag  har åkt många gånger till skogen och letat flugsvampar men det har aldrig funnits några så jag hade gett upp men se, då dök de upp! Och de är ju så vackra!! Som kompensation fick jag inga nypon….det måste ju vara rättvist! Mina fina kompisar, de vackra fjärilarna fick självklart vara med på ett hörn. De satt så fint på de rosa höstastrarna så jag tyckte det passade jättebra! Det är helt otroligt vad fjärilar vi har nu! Jag som älskar fjärilar är överlycklig!

fototriss_rosa

FOTOTRISS

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Åke - Riktigt vackert! Så härliga nyanser från skogen, härligt att du gav dig ut :)oktober 4, 2015 – 5:21 f m

Annette - Så spännande bilder! Särskilt den med svamparna mot den rosa bakgrunden blev läcker. Har du redigerat det rosa efteråt, eller hade du helt enkelt med dig ett rosa tyg ut i skogen? Hur som helst, väldigt snyggt!

Så kul med fjärilarna :) Här hade vi knappt några i år, inte alls som tidigare somrar. Skönt att höra att de är många hos dig, ett tecken på att de inte går samma öde till mötes som bina, att de dör ut på grund av förändringar i miljön.oktober 4, 2015 – 6:37 f m

Violen på Brandholmen - Vacker triss med olika rosa nyanser! Höstastrarna är riktiga glädjespridare och fjärilen gör sitt till!
Ha en skön söndag!oktober 4, 2015 – 7:22 f m

Madde - Alltid lika snygga bilder :-)oktober 4, 2015 – 7:50 f m

anettesbokboble - Åh, så fantastisk fine bilder! Du er bare så utrolig dyktig til å fange øyeblikkene..og det fargespillet…disse bildene kommer til å sitte i meg i hele dag :) Super søndag til deg 😉oktober 4, 2015 – 8:09 f m

Musikanta - Vackra höstblommor. Flugsvampar är alltid lika vackra också trots att det är giftiga. Men de har väl fått sin färg för att varna djur och människor för att äta dem. Synd att kantarellerna inte har samma färg…
Ingridoktober 4, 2015 – 8:19 f m

Anni - Finfint trissat hos dig, såklart! Inte så romantiskt som jag förväntat mig av dig, men väldigt vackert. Fjärilar är underbara!oktober 4, 2015 – 11:39 f m

Anni - Jo just det, jag bor i Stockholm och här är i alla fall de stora affärskedjorna öppna till 18 både lördag och söndag.oktober 4, 2015 – 11:42 f m

KajsaLisa - Tänk vad bra det är att man fotar, man kan till och med gå ut i skogen och leta flugsvamp. Vilka svampplockare kan göra det :) Fina bilder.oktober 4, 2015 – 11:57 f m

Berit E i Kasperian - Vacker rosa triss, alla bilderna är superfina.Som vanligt. Upptäcker att blicken fastnade särskilt länge på svampbilden. :)oktober 4, 2015 – 1:41 e m

Lanclin - När jag bodde i Sverige hade jag tom egna flugsvampsspanare som rapporterade till mig om de såg några fina, icke maskätna och inte för gamla flygsvampar jag kunde åka ut och fota :) De du hittade fick du till en jättebra bild på!
Hälsningar Linnea i Bayernoktober 4, 2015 – 2:22 e m

Katarina-Cinnamon - Fina rosa bilder du har trissat med. Här har fjärilarna försvunnit för längesedan, för kallt :-(
Ha en fin söndagkvälloktober 4, 2015 – 5:24 e m

Mias Mix - Jättefina bilder! Och vilka fina bilder på din mamma i inlägget innan!
Tack för dina ord hos mig!oktober 4, 2015 – 7:11 e m

Veiken - En topptriss! Helt i min smak! Sååå vackert!oktober 4, 2015 – 7:36 e m

Kari - Ukas vakreste triss: Ikke overraskende….! Karioktober 4, 2015 – 8:07 e m

GunBritt - Älskar också fjärilar……finfina bilderoktober 4, 2015 – 9:52 e m

mammakero - Ett härligt rosa skimmer fyller bilderna i din triss!oktober 6, 2015 – 2:52 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*