Bråk-Pinocchio


Jag vaknade i natt av ett ljud jag inte riktigt kunde placera. Jag lyssnade en stund och så kom det till mig. Det var Pinocchio som stod och grävde på väggen över vattenglaset. Mycket irriterande! Nu i skrivande stund sitter han under skrivbordet och gräver på väskan med alla sladdar till datorn. Det är ännu mer irriterande. Det är fruktansvärt irriterande när han jagar Tufsen och hoppar rakt på henne och biter henne över ryggen. Då blir jag riktigt arg. Detta beteende har nu utökats med att han gör likadant med sin syster när hon ligger och sover, vilket hon gillar oskarpt! Han gräver vid vatten- och matskålar så jag blir tokig. När jag busar med Tufsen kommer han som en ångvält och bara mal ner henne! Eller den som är i vägen! När han leker och börjar bitas, biter han så hårt så man tror att man ska gå sönder. Han är dessutom stark som få och håller i med tassarna om samtidigt som han biter stenhårt! Jag vet, han är inte elak, han bara förstår inte hur stark han är men det gör lika ont för det!

Men, när jag sitter i soffan och tittar på tv och han kommer fram och sätter sig bredvid och biter tag i min ärm och drar för att han vill ha uppmärksamhet….då smälter jag! Likaså när han kastar sig raklång upp och ner på golvet och bara ligger där och ser mysig ut! Jag tycker också väldigt mycket om honom på natten när han ligger och sover alldeles bredvid min huvudkudde, självklart på sin egen kudde! Och alla som kommer och hälsar på älskar honom och tycker han är världens finaste kisse! Han är fin! Han är väldigt vacker! Och han är en bra fotomodell! Så på det stora hela går han på plus…de flesta dagarna!

pinocchio

Torsdagstema

,

10 svar till “Bråk-Pinocchio”

 1. Som jag saknar en katt på huvudkudden, blir
  snart att titta om något katthem har en äldre
  som går ihop med hundar.

 2. Ja du. Det är väl med katter som med barn. Fast katter är nog ännu svårare att uppfostra!
  Tjusig fotomodell, helt klart!

 3. De blå ögonen är verkligen något utöver det vanliga! Svar på din havtornsfråga, jag har 5 buskar som en liten (stor) häck, de är syrliga i smaken men jag äter dem direkt från busken och tycker det är gott (vilket inte alla gör) Det blir jätte gott i marmelad, glass, moussetårtor mm. Ett litet bär innehåller lika mkt C-vitamin som en hel apelsin, jag fryser in bären som de är och tar sen några frusna och lägger på morgonfilen, enkelt och nyttigt! Det finns en odling utanför Vadstena som har självplock om du är sugen. Russan älskar frukt som hon själv förser sig med ute. Det bästa hon vet är björnbär! Ha det bäst! /Lotta

 4. Undrar vart han är på väg när han gräver och gräver, till Kina kanske? Tittade på grannens hästar i hagen idag, ett sto där har ett dåligt beteende, nafsar de andra hästarna över manen och ryggen. Men man älskar sina djur ändå trots deras later. Vi är väl kanske inte så perfekta vi heller…

 5. Hm den blicken känner jag igen. En tuffing det där. Men jag kan förstå att du smälter. För det gjorde jag med min Putte och han hade samma blick och var okynnig han med. Nu är han i katthimlen och regerar bland de andra katterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *