Höstglädje!

Hösten är min absoluta favoritårstid. Jag älskar färgerna, luften, ljuset och ja, allt! Och jag älskar verkligen att göra porträttfotograferingar i hösten.

Vackra Emelie på bilderna!

Tisdagstema

Höstporträtt – Porträttfotografering – Porträttfotograf – A’la Foto – Linköping – Modellfotografering – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Lotta - Underbara bilder, så vackra färger och så mycket glädje i bilden, du lyckas verkligen med att få fram det rätta jaget hos personerna du fotar!Gillas skarpt! Vägen mot höst är också mycket vacker, är det tagit utmed kanalen? Ha det bäst! /Lottaoktober 13, 2015 – 6:33 f m

GunBritt - Så fina färgeroktober 13, 2015 – 12:43 e m

Anne-Mari - Herlege haustbilde av ei vakker jente !oktober 13, 2015 – 1:11 e m

Violen på Brandholmen - Vackra höstbilder! Din modell ser ut att njuta av de sköna färgerna och det är inte svårt att förstå!
Ha det bra!oktober 13, 2015 – 1:54 e m

Anita Malta - Du är en fantastiskt duktig fotograf Anneli !! Helt otroligt fina och färgstarka bilder. Så snyggt fångat på bild ett där hon med glittrande glada ögon kastar löven mot kameran.oktober 13, 2015 – 6:19 e m

Paula i pörtet - Vilken fullträff! Vet inte om flickan är vackrare än bakgrunden eller tvärtom. Men jag tror bestämt det är kombinationen som är ypperlig och av högsta klass. En riktig mästerfotograf, det är du, säger jag med djup beundranoktober 14, 2015 – 2:49 e m

Anemonen - Det är även min favoritårstid. Härligt svala och krispiga dagar och i år har vi haft verkligt fin höst. Ja bättre går nog inte att få. Du är en fena på porträttbilder och de är verkligen eminenta.oktober 14, 2015 – 7:40 e m

Lissen - Höstglädje och så fina färger.

Ha en fin veckaoktober 18, 2015 – 8:17 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*