Trädet


Jag gillar ensamma träd på ett fält och har närt en dröm om just detta träd och att jag ska fotografera det genom alla årstider och variationer av väder! Det har tagit säkert 2 år att ta den första bilden då trädet inte är lätt att ta sig till  men nu har det äntligen skett! Här är första bilden! Jag tror att det kommer bli jättebra om jag nu fortsätter med min plan! Jag är nöjd med första bilden i alla fall! Visst är trädet fint? Det ser ut som ett bonsaiträd! 🙂

tradet

Tisdagstema


8 svar till “Trädet”

  1. Jättebra idé! Jag följer en tjej på Instagram som brukar fota ett särskilt träd på väg till jobbet. Alltid samma träd men olika väder, olika årstider och olika färger på himlen. Jag älskar sådana bildserier/följetonger. Det ger en trygg känsla av att naturen står kvar där lugn och stilla medan livet runt det snurrar på.
    Hälsningar Linnea

  2. Underbart vackert träd, träd betyder liv! Vad är det för sorts träd som är så knotigt?
    Minns för många år sedan då jag var med på ett tema som hette Månadsbilden. Man tog ett foto på samma motiv en gång i månaden. Många valde att fota träd, det blev fina serier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *