Nyckeln till ditt hjärta


Idag, när jag läste temat väldigt mycket försent så såg jag att temat var rost. Det är ett superroligt tema men jag hade max en timme innan mörkret skulle infinna sig och jag hade noll inspiration. Ingen tid att ta sig till något som skulle kunna vara rostigt och ingen idé heller vad det kunde vara för ställe. Så jag satt i soffan, frustrerad och började fundera på vad som var rostigt där jag befann mig. Turligt nog hittade jag lite detaljer som jag lekte lite med och så fick jag till en fototriss som jag faktiskt är stolt över. Jag tycker det blev riktigt bra under dessa förutsättningar.

FOTOTRISS

,

16 svar till “Nyckeln till ditt hjärta”

  1. Synes du har fått til tre fine stilleben. Det siste bildet- nøkkelen som liksom svever i løse luften ved siden av en rusten hestesko-ble nøkkelen til mitt hjerte. Klem. Kari

  2. Du gör alldeles fantastiska stilleben! Försöker lista ut tricket. Filter? Fotomontage? Eller kanske en kombination? Du behöver inte avslöja. Resultatet talar för sig självt.

  3. De här bilderna visar inte bara rost – de är ju rena konstverk! Fantastiskt arrangerade stilleben! Här kan jag inte ens välja en favo, för alla tre foton är helt underbara. Du kan ditt PS ser jag, friläggningen i tvåan är ju enastående!

    Svar: Japp, för några år sedan fanns det en trend att fejka rost. Man köper en ny sak och lägger den i en hink med saltvatten som man ställer utomhus. Efter drygt en vecka fick man sin rost. Korkad om du frågar mig!

  4. Så vackert du fotat stilleben ♥ När jag var tonåring hade jag en idé om att fota stilleben med saker som symboliserade mina närmaste vänner. Jag blir litet sugen på att prova det igen, när jag ser dina foton.
    Ps. Tack för tipset om objektiv när man fotar runda föremål, jag blir så glad för alla tips jag kan få!

  5. Med tanke på noll inspiration samt tidspress lyckades du skapa en helt suverän triss. Du är inte bara en väldigt skicklig fotograf Anneli, du är även en riktig konstnär 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *