Nyckeln till ditt hjärta

Idag, när jag läste temat väldigt mycket försent så såg jag att temat var rost. Det är ett superroligt tema men jag hade max en timme innan mörkret skulle infinna sig och jag hade noll inspiration. Ingen tid att ta sig till något som skulle kunna vara rostigt och ingen idé heller vad det kunde vara för ställe. Så jag satt i soffan, frustrerad och började fundera på vad som var rostigt där jag befann mig. Turligt nog hittade jag lite detaljer som jag lekte lite med och så fick jag till en fototriss som jag faktiskt är stolt över. Jag tycker det blev riktigt bra under dessa förutsättningar.

FOTOTRISS

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Eva Trillian - Tre romantiskt vackra bilder!november 15, 2015 – 8:59 f m

Kari - Synes du har fått til tre fine stilleben. Det siste bildet- nøkkelen som liksom svever i løse luften ved siden av en rusten hestesko-ble nøkkelen til mitt hjerte. Klem. Karinovember 15, 2015 – 9:30 f m

Barbro S - Så väldigt vackra bilder du visar. Härligt med en svävande nyckel :). Den sista bilden blir min favorit. Ha en skön söndag du också!november 15, 2015 – 10:11 f m

Violen på Brandholmen - Visst blev din triss bra! Gillar att bilderna inte är överbelastade och att du har fått tre olika motiv genom ganska få förändringar!
Ha en skön söndag!november 15, 2015 – 10:24 f m

Stina - Otroligt vackra arrangemang till denna triss.

http://stinasbucket.blogspot.se/2015/11/fototriss-del-320-rostigt.htmlnovember 15, 2015 – 11:24 f m

Oliver - Du gör alldeles fantastiska stilleben! Försöker lista ut tricket. Filter? Fotomontage? Eller kanske en kombination? Du behöver inte avslöja. Resultatet talar för sig självt.november 15, 2015 – 12:19 e m

KajsaLisa - Jättesnyggt arrangerat, nyckeln verkar bryta mot tyngdlagen, kreativa bilder.november 15, 2015 – 12:45 e m

BP - De här bilderna visar inte bara rost – de är ju rena konstverk! Fantastiskt arrangerade stilleben! Här kan jag inte ens välja en favo, för alla tre foton är helt underbara. Du kan ditt PS ser jag, friläggningen i tvåan är ju enastående!

Svar: Japp, för några år sedan fanns det en trend att fejka rost. Man köper en ny sak och lägger den i en hink med saltvatten som man ställer utomhus. Efter drygt en vecka fick man sin rost. Korkad om du frågar mig!november 15, 2015 – 1:05 e m

GunBritt - Så vackert ….rost och rosa passar verkligen ihopnovember 15, 2015 – 3:07 e m

Annette - Så vackert du fotat stilleben ♥ När jag var tonåring hade jag en idé om att fota stilleben med saker som symboliserade mina närmaste vänner. Jag blir litet sugen på att prova det igen, när jag ser dina foton.
Ps. Tack för tipset om objektiv när man fotar runda föremål, jag blir så glad för alla tips jag kan få!november 15, 2015 – 3:19 e m

Tomtan - Skumt det där med wordpress. Men jag fick iaf i dej 😀
Harlig triss bjuder du på!november 15, 2015 – 5:32 e m

Anita Malta - Med tanke på noll inspiration samt tidspress lyckades du skapa en helt suverän triss. Du är inte bara en väldigt skicklig fotograf Anneli, du är även en riktig konstnär :-)november 15, 2015 – 7:26 e m

Borgmästaren - Härligt romantiskt och kul på det sätt nyckeln svävar i luften.november 15, 2015 – 7:52 e m

Anni - Snacka om att du är en fena på att redigera och trixa! Snyggt jobbat!november 15, 2015 – 10:07 e m

Marja - Ja, du fick till det fint, även en svävande nyckel. :)november 16, 2015 – 12:55 f m

Åke - Riktigt vackert och läckert :)november 17, 2015 – 4:24 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*