1:a adventsmys

Tänk att det redan är första advent! Eller rättare sagt till och med dagen efter….usch vad tiden går snabbt! Nu gäller det att njuta varenda sekund av denna vackra månad som för varje dag tar oss en dag närmare julen! Första advent firades tillsammans med min mor, familjen H, och familjen O. Supermysigt! A-G bjöd på den godaste pastagratäng jag någonsin ätit! Mycket smaskigt! Dessutom har hon det så fint hemma hos henne så det är en fröjd att ta med kameran dit!

Första ljuset blev tänt i ljusstaken så klart!

Zigge var lite blyg och stannade under täcket större delen av tiden vi var där men mot slutet tittade han fram och då ville han verkligen ha mat och vara i centrum! Visst är de fina tillsammans?

Oskar spanade in oss när vi kom men sedan tyckte han nog vi var ganska tråkiga för han gick och lade sig i sängen och där låg han resten av tiden! Men visst är han vacker?

Saga har hunnit bli lite över fyra månader och är helt klart mamma Fridas ögonsten! Ja, pappa Christians med så klart!

Tänker du inte ge mig mat tar jag lite gos i stället säger Zigge!

Saga gillar mormor A-G och det är helt ömsesidigt!

Saga är en riktig solstråle som är så snäll och skrattar så mycket! Hon håller på att lära sig att sitta själv men har inte helt kommit dit än!

adventsfika_3

Så….nu har första advent varit och det är bara några få dagar kvar till jul! Nedräkningen har påbörjats! Hoppas ni alla börjar i tid med vad ni ska ha gjort innan jul så panik inte uppstår utan vi alla kan njuta av en lugn och skön december!

Helgbilden

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Mias Mix - Åh så fina och mysiga bilder! Nu längtar jag ännu mer tills dotterns bebis kommer!!november 30, 2015 – 8:43 e m

Marit Johansson - Älskar bild nr. 2 och den där nere där alla sitter i vardagsrummet. Avslappnat, samhörighet.. väldigt fina. Bebisbilderna är också jättefina men det var något speciellt med de där två…december 2, 2015 – 5:24 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*