Lilla Tomtenissan Saga

Det är Sagas första jul och då måste jag dokumentera det på alla tänkbara och otänkbara sätt! Här tänkte vi göra lite julkortsbilder och passade också samtidigt på att ta 5-månadersbilderna (vi tar bilder varje månad tills hon blir ett år). Ett sånt charmtroll hon är och ett riktigt proffs framför kameran. Och söt som socker i sin tomtenissaklänning och luva, eller hur?! Det blev så otroligt många fina bilder så det kommer bli ett inlägg till med mina absoluta favoriter! Men tills dess får ni njuta av dessa som också är jättefina! Så klart! Först får Saga sällskap av mamma Frida på första bilden! Lite längre ner sitter hon i sin gammelfarmors knä och myser!

Onsdagstema

Barnfotograf – Julkortsfotografering – Porträttfotograf – Linköping – Östergötland – A’la Foto

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Marja - december 23, 2015 - 4:34 e m

Jag smälter! God Jul och Gott Nytt År!

kiki freese - december 23, 2015 - 8:40 e m

Underbar bild den sista, älskar när barn skarattar så där som lilla Saga gör där.
/kiki

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*