Vackra systrarna B

Vintern är som allra vackrast nu med puderlätt snö på alla grenar. Det är så ljuvligt med vintern! Och vad kan vara bättre då än att få fotografera två färgstarka och vackra tjejer i denna vackra miljö. Dagen till ära snöade det dessutom och var lagom kallt så allt var helt perfekt!
Dessa systrar har jag fotograferat många gånger förut och det är alltid lika roligt! Det som är extra roligt med dem är att de gillar färg lika mycket som jag. Jag säger alltid till alla jag fotograferar att välj färg, hoppa över svart och grått så mycket som möjligt och ändå kommer majoriteten svartklädda! Men inte systrarna B. De är både färgstarka utanpå som inuti och jag älskar det!:)

Här kommer de första bilderna från denna fotografering.

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Diana - Vilka härliga färger!januari 9, 2016 – 3:03 e m

Nicole - Ohh vad fiiiina de blev! Suttit och väntat som ett barn på julafton :) hihi.
Så fint Anneli! Fint med det rosa ^^januari 9, 2016 – 3:43 e m

Michelle - Åhhh va fina! Vad gullig och duktig du är. Jösses, man blir mållös varje gång 😀januari 9, 2016 – 3:48 e m

Lotta - Blir man inte på gott humör av dessa färgstarka bilder/tjejer..ja då vet jag inte vad som behövs! Härliga bilder! God och glad fortsättning på 2016! /Lottajanuari 10, 2016 – 1:52 e m

Marit Johansson - Oj vilka vackra bilder, man kan inte göra annat än att bli charmad av årstiden när man ser det här. Fin inspiration vilket jag tackar för :)januari 12, 2016 – 2:50 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*