Tufsen – mitt hjärta!

Sitter och jobbar med mina bilder och just nu är det kattbilder jag tittar igenom och sorterar! Då blir jag alldeles kär i mina kissar igen så jag var tvungen att visa denna bild på mattes älskade Tufsen! Visst är hon bedårande söt? :O)))

Tack alla som tänk på mig och hållit tummarna för mig idag! Det behövdes dock inte för den ena av de bestämmande dök inte upp…irriterande att de inte kan säga till när de inte behagar komma! Men, men…ett  nytt försök sker någon gång i framtiden!

kram och trevlig helg! :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Emma - Vilken sötnos =Djanuari 23, 2009 – 11:08 e m

Maria - Ja hon är verkligen bedårande söt :)januari 24, 2009 – 9:38 f m

Anneli - Vilken vacker bild.. hon är ju så bedårande sötjanuari 24, 2009 – 6:13 e m

Sussi - Snubblade visst in på din sida.. Tänkte bara säga att dina bilder är KANONfina!!!
Trevlig blogg!!!januari 24, 2009 – 8:58 e m

Anita - Du vet ju hur mycket jag tycker om dina katter så jag behöver väl knappt säga något. Men det gör jag ändå. Goa, fina Tufsen. Hon är helt bedårande.

Ha en fin vecka Anneli!

Kram Anitajanuari 25, 2009 – 5:36 e m

Susanne - Fantastisk vacker bild på en mycket vacker kisse.
=)januari 26, 2009 – 11:03 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*