Tufsen – mitt hjärta!


Sitter och jobbar med mina bilder och just nu är det kattbilder jag tittar igenom och sorterar! Då blir jag alldeles kär i mina kissar igen så jag var tvungen att visa denna bild på mattes älskade Tufsen! Visst är hon bedårande söt? :O)))

Tack alla som tänk på mig och hållit tummarna för mig idag! Det behövdes dock inte för den ena av de bestämmande dök inte upp…irriterande att de inte kan säga till när de inte behagar komma! Men, men…ett  nytt försök sker någon gång i framtiden!

kram och trevlig helg! :O)


6 svar till “Tufsen – mitt hjärta!”

  1. Du vet ju hur mycket jag tycker om dina katter så jag behöver väl knappt säga något. Men det gör jag ändå. Goa, fina Tufsen. Hon är helt bedårande.

    Ha en fin vecka Anneli!

    Kram Anita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *