Saga i vitsippsbacken!

För ett par dagar sedan fotograferade jag Saga för hennes 9-månaderbilder! Lite sent men vi väntade in alla vitsippor och fint väder! Fint väder försvann samma stund som vi gick ut men vitsippor fanns det oerhört gott om och det var så vackert! Det var Sagas första gång i en vitsippsbacke och det var lite otäckt och lite spännande! Här kommer många bilder från den sessionen! Den rosa tröjan har förresten min mamma (Sagas mammas farmor) stickat. Visst är den fin? Passar perfekt på Saga! :O)

Barnporträtt – Porträttfotograf – Vitsippsskog – Linköping – A’la Foto – Östergötland

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Marit Johansson - Vilken ljuvlig miljö och en väldigt nöjd flicka :) dina porträtt är fantastiska. Älskar dem alla. Familjen måste vara överlycklig att ha dig som fotograf i familjen!april 28, 2016 – 8:45 f m

Monica o Jacob - Härligt vår och en söt Saga kan
inte bli bättre;-)
http://ingemix.bloggplatsen.se/2016/04/27/11304965-torsdagstema/april 28, 2016 – 9:49 f m

Violen på Brandholmen - Så söt hon är i sin rosa tröja! Kul att se hennes skiftande mimik!
Ha en bra dag!april 28, 2016 – 12:05 e m

Renée - Ljuvliga bilder och bedårande unge. Tänk vad lika/olika dom ändå är. Kalle är ju en månad äldre och har 8-10 tänder men storleksmässigt ser dom lika ut, ca 12 kg med tjocka, goa lår båda två.april 28, 2016 – 2:34 e m

Paula i pörtet - Vilken liten docka! Du är en fantastisk fotograf, måste bara säga det igen! Du lockar verkligen fram det bästa i motiven o dessutom är ju fonden helt oslagbar! Fin rosa tröja också, men mössan vinner alla gånger, så söta katter!april 28, 2016 – 6:35 e m

Mormor - Tack för alla dina vackra foton. I like!
Trevlig vår.april 28, 2016 – 8:35 e m

Anni - Vilken go unge och vilka superfina foton! Så gulligt med rosa koftan, men mössan är fin den också!april 28, 2016 – 9:11 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*