Härliga Familjen S

För några veckor sedan var jag hemma hos familjen S för att göra en familjefotografering. Mannen i huset hade fyllt 60 år och det firades med en fotosession tillsammans med familjen. Vi hade en härlig stund och det är nog en av de roligaste fotograferingar jag gjort på länge. Familjen var så störtskön och det fanns så mycket kärlek och glädje mellan dem som de bjöd in mig till. Tack snälla för en superrolig fotografering. Jag är så glad att jag har fått träffa er och föreviga er fina familj! :O)

Familjefotografering – Porträttfotograf – Linköping – Östergötland – A’la Foto

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anemonen - Toppenbilder som alltid när du fotograferasjuni 29, 2016 – 12:56 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*