Vackraste skogsrået!


För ett år sedan fotograferade jag Christina och Carls bröllop (se bilder från bröllopsdagen HÄR!). Det var en fantastisk dag med den vackraste brud man kan tänka sig. Jag var så glad att jag fick äran att få föreviga detta par på bröllopsdagen! Nu har det alltså gått ett helt år och på årsdagen av bröllopet träffades vi igen, denna gång för att fotografera lite gravidbilder! Vi träffades i samma skog som vi fotograferade bröllopsbilderna i och denna dag var minst lika rolig och Christina var om möjligt ännu vackrare! Hon bara strålade! Här kommer lite smakprov från dagen.

Ett försenat GRATTIS på bröllopsdagen och Grattis till den lilla som är på väg! Och tack än en gång för att jag har fått vara med på dessa stora ögonblick! :O)

Gravidfotografering – Porträttfotograf – Gravidporträtt – Linköping – Östergötland – A’la Foto


Ett svar till “Vackraste skogsrået!”

  1. Jättefina bilder!!! Kollade på bröllopsbilderna med. Riktigt vackert. Så fint me det gröna och sen det vita på det 🙂 Du kan du Anneli 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *