Svalungarna!

I söndags åkte jag en tur på landet för att köpa jordgubbar. På det stället, på ett utehus fanns det ett svalbo och där fanns det lite skrikande svalungar. Mamma och pappa flög fram och tillbaka för att mata dem! Jag stannade och tog några bilder. Det är verkligen inte några mästerverk men jag är fascinerad av dem och tycker de är så söta! Önskar jag vore där när ungarna ska flyga för första gången! :O)

Tisdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Klimakteriehäxan - Kul med fågelungar men hu som dom skitar ner – har haft svalbo under en vindskiva och hela fasaden blev lortig!juli 19, 2016 – 8:20 f m

Paula - ”Där svalan bygger bo bor lyckliga människor” ett japanskt ordspråk säger så och tänk att jag tror på det. Har nämligen också bott i hus där svalor byggt bo, jag bryr mig inte så mycket om att de bajsar ner, det är så underbart att sitta och följa dem när de skär genom luften och letar födajuli 19, 2016 – 6:04 e m

Michelle - Nämen gud så söta när dom skriker 😀juli 20, 2016 – 9:00 e m

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm - Så söta :) Och härliga bilder :)juli 29, 2016 – 11:34 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*