Fröken Bellebus

Tisdagens tema är intresse och då väljer jag att visa en bild på Bellebus. Dels för att katterna är min familj och självklart mitt intresse och så tänker jag att Bellebus har ett intresse av att göra lite tunggymnastik ibland! :O)

Jag passar också på att fråga om det finns flera fotoutmaningar som man kan vara med på? Tyvärr har ju fototrissen lagt ner och den var verkligen superbra och inspirerande och fick i gång kreativiteten! Nu finns bara tisdagstemat kvar och jag vill ha flera så har ni tips på någon fotoutmaning så berätta gärna för mig!

bellebus

Tisdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm - Fototrissen var jag med på precis i början sen glömde jag lite bort den, men tråkigt att den har lagt ner nu :(

Rolig bild, klockrent att få en sådan tungbild 😛augusti 2, 2016 – 10:27 f m

Violen på Brandholmen - Intressant kattbild!Tunggymnastik är säkert både rolig och nyttig!
Jag saknar också fototriss som numera finns på Instagram. Men det är ju inte alls lika roligt! Dessvärre försvinner den ena fotoutmaningen efter den andra. Har inga tips att komma med men tar gärna emot några.
Ha en bra dag!augusti 2, 2016 – 12:05 e m

Paula - Hej, det var bra tajmat att få se en kattunga! Det är så mysigt att få se dina fina katter.
Jag är med i torsdagstema.blogspot.se som heter Jag gillar. Tanken är att man fotar det man gillar just då. Sen finns fotosondag.se som jag aldrig deltagit i men som kanske kunde passa dig bra som fotar bra och mycket. Det finns många fotoutmaningar på engelska men minns inte namnet på dem, tyvärr- Annars är det lite skoj att få se foton tagna i olika länder.augusti 2, 2016 – 4:06 e m

Klimakteriehäxan - Härlig kattbild! Om fotoutmaningar: kanske är det så att de ebbar ut liksom själva bloggandet? Jag tycker mig se ett vikande intresse. Men SKYLTSÖNDAG lever vidare, startad av Pumita, numera förvaltad av BP
http://bp-computerart.blogspot.se/search/label/Skylts%C3%B6ndag
så då kan du börja leta skyltar! 😀augusti 3, 2016 – 7:12 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*