Fallemokatterna!


I veckan har jag varit och hälsat på katterna i Fallemo. Det innebär kloklippning och kel och självklart fotografering. De är inte lika samarbetsvilliga som mina katter men de var ändå jätteduktiga! Här kommer lite bilder på sötnosarna! Först ut är Lillebror! Han är en äldre farbror, säkert närmare 20 år, som inte hör alls. Men han är så snäll och söt! Och så snäll mot de små vilddjuren som inte alls vill lämna honom i fred!

Sedan har vi Sixten. Han är supermysig och vill kela hela tiden. Han var också jätteduktig när klosaxen kom fram och det gick riktigt bra att trimma hans klor! Och när han kelar skulle han bara ligga upp och ner och han låg på ett trappsteg och varje gång han lade sig till rätta upp och ner ramlade han så klart av trappsteget. Då såg han jätteförvånad ut men hoppade strax upp igen och samma sak skedde efter några sekunder! Han var också den som var lättast att fotografera och det syns på antalet bilder! :O)

Sist ut är brorsan till Sixten som här får heta herr Namnlös! Jag kommer inte ihåg hans namn men gissar att det är Svante, Sune eller något liknande! Denna herre är lite larvig i början men supermysig! Ett matvrak helt klart! Han gillade inte att få sina klor trimmade och därmed gillade han inte mig jättemycket men vi kelade en stund i alla fall! Han verkar vara den som är bråkigast också. I alla fall var han det när jag var där! Då smög han på brorsan och hoppade på och bråkade! Jag älskar tungbilder och det bjöd i alla fall herr Namnlös på och det är jag glad för! :O)

Snacka om att han är svankryggig!! :O)


3 svar till “Fallemokatterna!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *