Shirley Clamp

Onsdagskvällen spenderades i Mjölby tillsammans med många andra och de allra flesta invirade i plast med lite paraplyer här och där! Shirley Clamp var där tillsammans med Mjölby stadsmusikkår och hade konsert! Det började rätt okej med mulenhet men det dröjde inte länge förrän regnet hällade ner. Jag var nog den enda som satt helt lugnt utan varken paraply eller regnplastjacka på mig och fortfarande njöt! Jag älskar regn och det regnar aldrig när jag har möjlighet att vara ute men denna kväll fick jag verkligen njuta! Tyvärr var upplägget på konserten rätt trist då bandet spelade mycket själva och Shirley kom två låtar och sedan gick till bilen och satte sig och sedan körde en låt och fick lämna scenen! Där lämnade många konserten, förmodligen i stor besvikelse över att få sett och höra Shirley så lite trots att nästan halva konserten gått! Tre låtar och alla dessa tre var mycket bra! Jag gav som så många andra upp när Shirley lämnade scenen efter tredje låten. Det var inte för att Mjölby stadsmusikkår var dåliga. Det var de verkligen inte. De var superduktiga och det lät riktigt bra. Bra solister osv. Men regnet vräkte verkligen ner och de flesta var där för Shirleys skull så de kunde gott ha fokuserat och låtit henne få ha scenen lite mer! Eller ja, mycket mer faktiskt! Riktigt trist! Men de tre låtar hon gjorde var superbra!

När vädret är väldigt mulet och regnet vräker ner, då finns det inte mycket ljus för en stackars kamera att jobba med så det blev inte många bilder och kanske inte de mest fantastiska men här kommer i alla fall några från kvällen! I mitten finns en bild på vad jag tror är Shirleys största fan! :O)

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Paula - Ja tänk så regnet kan ställa till det! Jag är inte så känslig egentligen, men är man på ett utomhusevenemang så vill man nog minst ha uppehållsväder. det gör ju mycket för stämningen. Jag tycker du fick till fina foton i alla fall!augusti 11, 2016 – 7:23 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*