Fina Evelina!

Jag är och har varit urusel på att blogga det jag har fotograferat i år (och även tidigare år dessvärre) men jag tänkte att jag skulle ta igen det lite nu så jag börjar med Evelina som jag fotograferade i maj. Jag hade en superbra plan men naturen ville inte som jag så den föll helt platt! Det blev till att improvisera och det visade sig gå alldeles utmärkt! Här kommer några bilder från denna vackra vårdag!

Porträttfotograf – Linköping – A’la Foto – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Paula - Du är en lysande fotograf, vilken vacker flicka! Men, jag tror baske mig att du skulle lyckas göra även en gammal finnkäring till en snygging, det handlaget har du. Och mina rynkor, dom gillar jag ju, det enda jag inte kommer överens med är dubbelhakorna, Bakgrunden är så skirt grön och fin, verkligen våraktig!augusti 20, 2016 – 4:13 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*