Kräftskiva med Saga

I fredags var jag bjuden på kräftskiva! Supermysigt! Jag har inte ätit kräftor på säkert 20 år om ens det men jag fick en kurs av de andra och det gick riktigt bra! Fyra hela stycken kräftor fick jag i mig! :O) Ganska gott faktiskt och lite trevligt att sitta där och suga i sig lite saltat dillvatten och få en uns kräftkött någon gång ibland! Det bästa med en kräftskiva är trots allt sällskapet och det var både trevligt och underhållande! Martin, Marie, Kenneth med sina vänner var några som underhöll och så klart Saga! Det är helt omöjligt att låta bli att titta på henne. Kolla bara hur ursöt hon är i sin kräfthatt!

Hon gjorde sitt yttersta att vara vaken hela kvällen och ögonlocken var tidvis så tunga, så tunga men sedan kämpade hon sig upp igen och var vaken en stund till! Till slut, efter god mat, dans med morfar och lek med ”farmor” så somnade hon gott i morfars famn! Här kommer bilder från kvällen från en fantastiskt mysig liten festlokal mitt ute i skogen!

(Om någon tycker det är konstigt med ölflaskan på en bild så är den med för att Lillebror är på flaskan och jag tycker det är så fint!)

Helgbilden

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Ulla Laiho - Saga är underbar, sagolikt underbarn. Det är så roligt att se deras reaktion när de små gör nya upptäckter.

Jag träffade en katt härom dagen, som liknar din. Den hade en egen hund med sig som den kelade med.september 19, 2016 – 5:12 f m

kiki freese - Ser ut att varit en riktig mysig kräftskiva i en läcker lokal…som det ska vara.
Utgår från att kattens namn är Lillebror?
Fina bilder såklart.
/Kikiseptember 19, 2016 – 6:25 f m

Beppan - Härliga fotoserie från kräftfesten! Särskilt förstås bilderna på lillfröken. Hon såg ut att trivas i sällskapet. Särskilt skönt i morfars famn.september 19, 2016 – 7:51 f m

Helen - Kräftskivan ser väldigt mysig ut, den lilla är helt bedårande i sin partyhatt!!september 19, 2016 – 8:01 f m

Mias Mix - Åh vilken härlig helg du har haft! Ser jättemysigt ut. Att umgås med nära och kära är det bästa som finns!september 19, 2016 – 8:28 f m

Violen på Brandholmen - Visst är hon ett litet charmtroll lilla Saga! Toppenbra bildserie!september 19, 2016 – 1:04 e m

Eva Trillian - Så fina bilder :) Fotade med kärlek!
Sv: Fototrissen blir ju inte samma sak på Instagram – helt sant!
Startar du något får du nog räkna med att det tar ett tag att bygga upp en community så stor som Fototrissens var då”den fanns i bloggform – men bra teman hittar sina följare, det tror jag inte är något problem :)
Jag hakar på om du kommer på något :)september 19, 2016 – 7:30 e m

frida - Underbara bilder från en underbar kväll! Kul bild på mig då jag har munnen full av mat kram till bästa Duseptember 19, 2016 – 9:09 e m

skogstrollet - Det vattnas i munnen när jag ser läckerheterna. Men inte kan man äta sig mätt på dem, för det är sannerligen inte mycket mat i en kräfta. Att umgås med familj och vänner är verkligen kryddan i tillvaron och med en sånt charmtroll måste ju festen bli lyckad.september 19, 2016 – 11:39 e m

KajsaLisa - Jättemysiga barnbilder och ölen blev jag nyfiken på.september 20, 2016 – 12:06 f m

Anemonen - Wow vilka fina bilder på barnet och kräftskiva det är grejer det. Får nog bli en till helgen tror jag för nu blev jag så sugen på kräftor. Den där ölen blev jag sugen på och den har jag aldrig sett. Hur smakar den och är den ljus eller mörk.september 20, 2016 – 5:03 e m

Anni - Vilka charmiga foton från en härlig och trevlig kväll! Och så lika de är, morfar och barnbarnet!september 21, 2016 – 7:24 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*