Lydig och lyhörd!

Jag har i helgen blivit uppmanad att blogga mera av min brorsdotter och självklart lyssnar jag på henne! Jag vet att det finns flera därute som vill se bilder så här kommer ett nydeligt höstlandskap! Fast själva gärdet ser nästan våraktigt ut med sin nygrönska! Ser ni det lilla röda huset? Visst ligger det fint mitt bland alla träd? :O) Jag älskar hösten!! Så ljuvligt!!

hostlandskap

Helgbilden

 

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Åke - Den hör bilden är som tagit ur ett lexikon med tema på höstmotiv :) Harliga nyanser :)oktober 31, 2016 – 4:10 f m

Eva Trillian - En alldeles fantastisk höstbild! :)oktober 31, 2016 – 6:30 f m

Beppan - Fantastiska färger. Verkligen nydeligt att betrakta.
Önskar att löven kunde sitta kvar länge……
Snyggt fångat!oktober 31, 2016 – 8:09 f m

Anni - Verkligen supervackert, hösten när den är som bäst! Och just det att du fått med TVÅ små röda hus lyfter hela bilden. Först trodde jag att du fångat en fint blå himmel också, men sedan såg jag att det var tjocka moln. Du fick till ett så spännande ljus i bilden!oktober 31, 2016 – 10:49 f m

Violen på Brandholmenvvvvvvvv - En riktig höstbild, jättevacker!
Håller med din brorsdotter, blogga gärna mer och visa dina fina bilder!oktober 31, 2016 – 11:03 f m

Helen - Hösten är verkligen vacker! Det är helt klart min favoritårstid. Fantastiskt fin bild och den lilla stugan ligger så fin inbäddad bland träden.oktober 31, 2016 – 5:47 e m

Anemonen - Utomordentligt vackert var det här. Ljuvligt färgspel Flera gula nyanser och några gröna därtill i kontrast till den ljuvligt blå himlen. Mycket tilltalande foto.november 1, 2016 – 8:03 e m

Peter - Härlig höstbild :-)november 2, 2016 – 10:31 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*