Färgsprakande

I helgen träffade jag vackra Nina för en porträttsession. Vi ville passa på innan hösten helt försvann och detta var turligt nog en av de få dagar i höst som solen skinit. Dagen innan hade det blåst ganska mycket så många träd var tomma men vi hittade en vacker Kastanj som spred sin gula höstlighet och gav oss de härliga höstfärgerna! Detta tillsammans med Ninas fantastiskt röda hår och glittrande blå ögon gjorde att resultatet blev precis så som jag hade hoppats på! Färgsprakande och glädjefyllt! Tack snälla Nina för att jag (äntligen) fick ha dig framför min kamera! Det var så roligt!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Ludwig Sörmlind - Vilka härliga färger och vilket glatt motiv. Bild nummer två med solljuset genom grenverket blev min favorit. :)november 1, 2016 – 8:24 f m

Mias Mix - Fantastiskt vacker modell du fick fota! Jättefina bilder. Och fina höstbilder innan.
Sv: Du undrade vad jag jobbar med. Förut jobbade jag som restaurangchef och sommeliér. Nu har jag sadlat om och säljer hjärtstartare och utbildar i hjärt-ung-räddning. Men eftersom det är så kul med vinprovningar kör jag det lite då och då :)november 1, 2016 – 10:07 e m

Susanne - Fantastiska porträttbilder. Vilka underbara färger!! Och sicken tur att ni fotade när ni gjorde för nu ser det verkligen annorlunda ut när man blickar ut genom fönstret 😉november 2, 2016 – 3:40 f m

Peter - Härliga färger och magiskt ljus.
Bra fotograferat :-)november 2, 2016 – 10:30 f m

Paula - Vilken vacker färgstark kvinna och vilken duktig fotograf!november 4, 2016 – 6:29 e m

Marie - Men oh så skarpa fina bilder du tar, så fina bilder. Vad har du för kamera obj?november 8, 2016 – 9:27 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*