Julkalender: Lucka 19


Tänk att det inte ens är en vecka kvar till julafton! Jag har absolut ingen julkänsla alls och i år känns det som man lika gärna kan hoppa över den! Inte ens alla vackra ljus i fönstren och inte heller granen får mig att känna julkänsla! Naturen utanför fönstret är väldigt vårlik med idag en temperatur på nästan 10 plusgrader. Självklart gröna mattor och grådis. Men oavsett känsla så kommer den, julen! Den närmar sig med stormsteg och kommer i och för sig vara över lika snabbt! Men en sak är jag extra glad över och det är att jag faktiskt blivit riktigt peppad och inspirerad av att posta minst en bild om dagen i min julkalender så den har verkligen gett resultat! Jag är stolt över att jag inte missat en dag hittills! Och nu är det så få dagar kvar så det ska väl inte bli någon miss där heller! :O)

julkalender_tomtelycka


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *