Sötaste tomtanissarna ever!

Jo, jag vet att julen är över och att ett nytt år har börjat och att man ska se framåt och inte bakåt! Men, jag tog dessa bilder ett par dagar innan jul och jag hann helt enkelt inte visa dem före jul och mellandagarna gick så snabbt så helt plötsligt var året slut! Då hade jag två alternativ. 1. Strunta i att det bytt år och att julen var över och köra ändå. ELLER 2. Vänta till nästa jul och visa dem då. Det är nästan ett helt år till dess så det alternativet var jag inte så sugen på då jag faktiskt är väldigt nöjd med just dessa bilder så här kommer de! Så får ni tycka vad ni vill om julstämningen men jag hoppas ni ändå gillar bilderna! :O) Modeller är de vackra systrarna Michelle och Nicole!

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Nicole - Så så så fina Anneli!!!januari 7, 2017 – 11:45 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*