Herre på täppan!

I helgen har jag fotograferat mina krukväxter som jag gör (bör göra) fyra gånger per år! Nu går jag i genom vårfotograferingen så jag har något att jämföra med när jag fotograferar dem i sommar. Det är så roligt att ha på bild skillnaden för det blir så påtagligt hur mycket de har förändrats under en kort tid och jag lovar er, dokumenterar man inte glömmer man bort! Även om man tror att man kommer ihåg så kommer växten tyckas se likadan ut jämnt men vid bildjämförelse blir man chockad! Och det är väldigt roligt! Självklart hade jag hjälpredor. Här ligger Pinocchio precis nedanför mig och visar sin allra charmigaste sida!

Såhär dokumenterar jag varje växt! Jag har cirka 120 stycken så det tar sin lilla tid! Vissa hoppar jag dock över då de är så stora att de inte förändras särskilt mycket ändå!
Detta är två hoyor, då jag samlar lite smått på hoyor!

Detta är bara en bild i rent dokumentärt syfte då det verkligen inte är en vacker bild men jag ville fotografera en del av mina växter och de som hänger tar jag inte ner och fotograferar enskilt så då passade jag på att göra såhär! Här kom också Bellebus med i bild!

Och så en sista bild på min vackra pojke! Han är verkligen herre på täppan och det får också bli en temabild till 365-projektet!

131: Herre på täppan
(bild 7 av 365)

Helgbilden

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anni - Så roligt att dokumentera växterna, speciellt så som de hänger i ditt fönster!
Dina katter är som alltid otroligt tacksamma motiv, Bellebus är en sann personlighet!februari 6, 2017 – 9:36 f m

Lena - söt kattfebruari 6, 2017 – 10:14 f m

Beppan - Kul med växter. Vilket jobb du lägger ner på att dokumentera dem!
Jag gör något liknade med rabatterna ute för att jag ska komma ihåg hur jag tänkt. Sedan glömmer jag att titta på bilderna.

Så klart snyggisarna ska vara med på bild – ljuvliga varelser :-)februari 6, 2017 – 11:32 f m

Helen - Wow så mycket krukväxter du har! Jag föstår precis när du säger att man glömmer hur det såg ut förut. Glömmer gör man fort så det man vill minnas är det bäst att dokumentera. Bra jobbat att fota alla krukväxterna, det var en bra idé.februari 6, 2017 – 9:03 e m

KajsaLisa - Fotodokumentation är jättebra hade jag inte det skulle jag aldrig kunnat skriva om vad jag gjorde i London för ett år sen.
Jättefina kattbilder, känner på mig att det var en bomullstuss fäst i sytråd med fast den inte syns :)februari 6, 2017 – 9:14 e m

Kerstin - Vilken fin Herre på täppan du har. Han verkar vara fotogenisk också;=) Vilket jobb du gör som dokumentera dina växter.februari 9, 2017 – 5:27 e m

Åke - Herre på täppan kul Så mycket blommor…februari 11, 2017 – 5:32 e m

MyyZz - Hahahaha jag har ALLTID hjälp jag oxo när jag ska fota nåt, sen övergår det i att jag fotar katt 😀maj 21, 2017 – 7:21 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*