Svag is

Idag åkte jag på tur för att försöka hitta bilder till de vinterteman som finns. Igår snöade det nämligen här och det var så vackert! Tyvärr mådde jag inte bra så jag hade ingen möjlighet att ta mig ut då, hade jag gjort det hade det kunnat bli såå fina bilder! Men idag tog jag tag i det och hoppades att snön skulle vara kvar och lika fin! Naturligtvis var det inte så! Det var förvisso snö men inte det här magiska med snö på träden och krispigt vackert! Det var mera borttynande och tråkigt! Men jag lyckades ändå hitta lite vacker snö och några istappar så jag kan klara temana men om jag är helt nöjd kvarstår att se! Däremot var svag is väldigt svårt att hitta. Jag hittade en liten sjö men den var helt isig men jag tog några bilder och tänkte att det får väl duga. Jag satte mig i bilen för att åka iväg och kom cirka tio meter då jag fick se detta vackra svanpar som låg upp i liten bit av öppet vatten i denna lilla sjö! Naturligtvis måste isen vara svag runtomkring då så alltså blev det perfekt för temat! Ut ur bilen och fram med kameran och och föreviga dem! Jag pratade med dem och de var väldigt uppmärksamma! Den ena började dessutom att svara mig och det lät så lustigt! Visst är de fina, de vackra sångsvanarna?

svagis

313: Svag is
(bild 22 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Kerstin - Så vackert de ligger där och tittar på varandra. Vilken tur du hade att det var ett tema där som väntade på dig:=) Fint med de gula näbbarna som ger en extra färgklick i bilden.mars 9, 2017 – 10:50 f m

Anki Ai - Vilken toppenbild på sångsvanarna!mars 9, 2017 – 4:53 e m

Eva - Så vackert. En väldigt skir känsla av isen.mars 12, 2017 – 3:57 e m

Claes - Snyggt fångat när de är vända mot varandra. Snyggt med speglingen i vattnet och de fina blå färgtonerna.mars 14, 2017 – 11:19 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*