Törstig

Det är så gott att få dricka! Dricka precis hur mycket man vill och när man vill! Jag uppmanar alla er därute att njuta av att ni kan göra det! Tänk att vara tvungen att mäta varenda centiliter man dricker för att inte få i sig för mycket vätska så man drunknar för att kroppen inte har något sätt att göra sig av med vätskan? Det är inte roligt att leva så så var tacksam för att ni kan och får dricka!

Saga smakar saft för första gången och tycker det är supersmaskens!! Och duktig är hon som håller glaset med båda händerna…det kan ju annars slinka ur handen väldigt lätt och då blir det blött…och kladdigt! :O)

torstig

Eget tema: Törstig
(bild 29 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Renée - Saft är gott men sedan åker eltandborsten fram.mars 22, 2017 – 10:07 f m

Kerstin - Vilken härlig bild. Jag gillar blicken och man riktigt ser hur gott det är.mars 22, 2017 – 5:12 e m

jeanette - Vilken underbar bild och de små händerna. Jag smälter.mars 23, 2017 – 9:03 e m

MyyZz - jäklar vilken skärpa du har fått på ögat, fin bild <3mars 25, 2017 – 3:35 e m

Anki Ai - Ett riktigt bra porträtt på det törstiga barnet.mars 25, 2017 – 6:26 e m

MargaretaG - Det har jag aldrig hört talas om och måste verkligen vara svårt och jobbigt. Just nu sitter jag här lite ”törstig” med ett gott glas rött och då är det ju bra att inte vara alltför törstig, utan ta det med måtta.
Bilden är så fin och det syns verkligen att hon är törstig och njuter av sin dryck.mars 25, 2017 – 8:09 e m

Anita Malta - En helt fantastisk bild på lilla Saga. Vilken skärpa och så fina klara färger. Det syns verkligen att du kan din kamera, så himla proffsigt, supersnyggt !! Fotograferar du i Raw, vilket jag förstått många yrkesfotografer gör ? Att kunna skapa en bild som den här vore rena drömmen :-)mars 27, 2017 – 11:33 f m

Madde - Usch, kan icke tänka mig hur jobbigt det måste vara att leva så :-(
Jätte fina bilder på henne :-)april 1, 2017 – 7:55 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*