Törstig


Det är så gott att få dricka! Dricka precis hur mycket man vill och när man vill! Jag uppmanar alla er därute att njuta av att ni kan göra det! Tänk att vara tvungen att mäta varenda centiliter man dricker för att inte få i sig för mycket vätska så man drunknar för att kroppen inte har något sätt att göra sig av med vätskan? Det är inte roligt att leva så så var tacksam för att ni kan och får dricka!

Saga smakar saft för första gången och tycker det är supersmaskens!! Och duktig är hon som håller glaset med båda händerna…det kan ju annars slinka ur handen väldigt lätt och då blir det blött…och kladdigt! :O)

torstig

Eget tema: Törstig
(bild 29 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

, ,

8 svar till “Törstig”

  1. Det har jag aldrig hört talas om och måste verkligen vara svårt och jobbigt. Just nu sitter jag här lite ”törstig” med ett gott glas rött och då är det ju bra att inte vara alltför törstig, utan ta det med måtta.
    Bilden är så fin och det syns verkligen att hon är törstig och njuter av sin dryck.

  2. En helt fantastisk bild på lilla Saga. Vilken skärpa och så fina klara färger. Det syns verkligen att du kan din kamera, så himla proffsigt, supersnyggt !! Fotograferar du i Raw, vilket jag förstått många yrkesfotografer gör ? Att kunna skapa en bild som den här vore rena drömmen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *