Koncentration

Min underbara brorsdottersdotter Saga är fullt koncentrerad! Koncentrerad på vad kan man undra? Jo, att titta rakt in i kameran med en väldigt bestämd min! Jag måste säga att jag tycker hon lyckas väldigt bra! :O)

sagans

185: Koncentration
(bild 51 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Lilian - Tänk att jag har missat din hemsida!
Härligt att hitta så många fina bilder. Har fått både glädje och inspiration av besöket.

Koncentration – härlig tolkning och vilken fin modell :) Igelkotten gillar jag skarp, snyggt komponerat. Som boende i Malmberget är den skira grönskan i Atmosfär lätt att falla för. Läckert fokus och vackert ljus. Å det var bara en del av det jag beskådat. Jag komer tillbaka :)maj 30, 2017 – 8:06 e m

Maria - Vilken härlig bild. Gillar hur du fångat hennes blick och att fokuset är just på ögonen.maj 30, 2017 – 8:21 e m

Leila - Hej. Kul du hittade till mig så jag hittade hit till dig. Hon ser verkligen fundersam ut. Bra fångat maj 30, 2017 – 10:29 e m

Anita Malta - Tycker bilden är väldigt bra men samtidigt lite sorgsen. Saknar glädje och sting i bilden. Ögonen säger mig inget, blicken känns tom och intrycket är att hon är ledsen. Sen vet jag inte vad det korniga ska ge för effekt och varför bilden är i svartvitt. En bild som för mig känns intressant för den får mig att undra.maj 31, 2017 – 11:15 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*