Fotouppdrag: Vintrigt vatten!

Det har startat ett ny fotoutmaning som kort och gott kallas just för ”Fotouppdrag”! Det innebär att man får ett uppdrag på fredagen och har helgen på sig att genomföra det! Detta är verkligen en utmaning och klart som tusan att jag måste försöka mig på detta! Denna gång var det vintrigt vatten som gällde och jag tänkte lite och så gav jag mig på tur på söndagen! Och där jag trodde det skulle finnas…där fanns det också! Det var så vackert så jag kunde inte bestämma en bild så det blev två…eller…ja egentligen fyra! ;O) Och jag ska tillbaka dit och följa detta ställe under våren! Tack för inspirationen Fotouppdraget! :O)))

Här kan ni hitta flera bidrag!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Camilla - Vackra bilder!februari 23, 2009 – 1:34 e m

manotanten - Kristallklara, jättefina!februari 23, 2009 – 2:37 e m

Sök och du skall finna - Oj, detta var ju vackra bilder. Inte ett helt lätt tema annars, men du har löst färg”problemet” när man fotar is och vatten genom att få med grönt från mossan. Det gjorde bilderna mer levande direkt.
Bra jobbat!

Ha det!februari 23, 2009 – 2:53 e m

Carolina - Oj så vackert!februari 23, 2009 – 3:03 e m

Ditte - Bilden längst ner till höger, den hade varit värd att få leva sitt eget liv utan de andra bilderna, tycker jag! :-)

Kram! / Dittefebruari 23, 2009 – 3:55 e m

Anna carin Ahlander - Hur läckra bilder som helst!:-)
Skönt att det droppar bort nu kan åtminstonde jag tycka!
Annafebruari 23, 2009 – 4:23 e m

Gärdsmygen - Istappar är läckert. Bra gjort!februari 23, 2009 – 4:50 e m

Photos by Storm - Vackra närbilder på istapparna/Lisfebruari 23, 2009 – 7:03 e m

SysterLilli - Vilket häftigt collage. Bäst tycker jag om bilden längst ner till höger.februari 23, 2009 – 7:05 e m

HelenJ - Underbara istappar! Men jag hade varit nöjd med en bild – de förtar nästan varandra lite…februari 23, 2009 – 7:58 e m

Anita - Tycker om alla bilder men håller med Ditte om bilden längst ner till höger. Den är makalöst fin. Dessutom har du ju lyckats fånga en fallande droppe också. Färgtonen är också fantastiskt vacker i den bilden.

Det syns att du njöt av fotouppdraget och vi fick njuta av resultatet.

Ha en bra vecka!

Kram Anitafebruari 23, 2009 – 8:02 e m

Caroline - Oj, vilka läckra istappsbilder, och så fick du med härligt grön mossa oxo!

/Carolinefebruari 23, 2009 – 8:04 e m

@nemonen - Vackert fotograferat.februari 23, 2009 – 8:25 e m

Lissen - Läckra isiga bilder!
Vintern har sin skönhet.
Ha det gottfebruari 23, 2009 – 8:42 e m

Anneli - Jag blir så glad och alldeles överväldigad av alla era fina kommentarer! Varmt tack!

Ditte & Anita: Den hade jag nästan inte tänkt ta med men eftersom jag verkligen jobbat för den droppen och legat läänge i snön och väntat och missat och väntat och äntligen lyckats så tyckte jag ändå den skulle vara med! Ska fundera på att ge den en egen plats!

KRAM ALLAHOPA!!februari 25, 2009 – 1:30 f m

Ditte - Absolut! Det ”måste” du göra för den bilden står
helt klart i en klass för sig själv — om du frågar mig. :-)

Kram! / Dittefebruari 25, 2009 – 11:16 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*