Skrymmande!

Skrymmande är detta årets svåraste tema tycker jag! Jag har tänkt och tänkt vad jag skulle kunna fotografera som illustrerar detta tema och dessutom blir en snygg bild! Det har gått många månader och jag har frågat flera stycken om tips och idéer men ingen har kunnat ge mig något vettigt tips!Men så tänkte jag när jag såg denna bild att detta är väl perfekt! Min söta Pippis är ju verkligen utrymmeskrävande i denna väska och det är ju skrymmande om något!

skrymmande

280: Skrymmande
(bild 221 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Susanne - Ja helt perfekt till tema. Otroligt vacker katt du har. Du har alltid så fina bakgrunder. Lite nyfiken vad du använder för bakgrunder och underlag?november 2, 2017 – 9:09 f m

Maria - Åhhh, viken härlig bild! Hon är sååå söt :)november 2, 2017 – 12:53 e m

Anneli - A'la Foto - Susanne: Tack snälla! Ja min Pippis är väldigt vacker! Kul också att du gillar mina bakgrunder! Bakgrunden i denna bild är en vanlig säckväv och underlaget är ett tyg! :)november 2, 2017 – 11:03 e m

Helena - Oj, vilken vacker katt du har! Jag antar att hon är van att stå modell med tanke på hur fin bilden är! :)november 13, 2017 – 8:37 e m

Lealetar - Bra tolkning, visst är en katt skrymmande i en handväska! Själv tycker hon nog att hon alldeles lagom får plats :)december 21, 2017 – 6:25 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*