Skrymmande!


Skrymmande är detta årets svåraste tema tycker jag! Jag har tänkt och tänkt vad jag skulle kunna fotografera som illustrerar detta tema och dessutom blir en snygg bild! Det har gått många månader och jag har frågat flera stycken om tips och idéer men ingen har kunnat ge mig något vettigt tips!Men så tänkte jag när jag såg denna bild att detta är väl perfekt! Min söta Pippis är ju verkligen utrymmeskrävande i denna väska och det är ju skrymmande om något!

skrymmande

280: Skrymmande
(bild 221 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

, ,

5 svar till “Skrymmande!”

  1. Ja helt perfekt till tema. Otroligt vacker katt du har. Du har alltid så fina bakgrunder. Lite nyfiken vad du använder för bakgrunder och underlag?

  2. Susanne: Tack snälla! Ja min Pippis är väldigt vacker! Kul också att du gillar mina bakgrunder! Bakgrunden i denna bild är en vanlig säckväv och underlaget är ett tyg! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *