En sån dag…


Ibland finns såna dagar där man inte orkar någonting. Ingenting går rätt, ingenting känns rätt och alla runtomkring märker ingenting…. De bara går vidare i sina spår och gör det de ska göra! Ibland är det så tungt att det är jobbigt att till och med stå! Och så måste man ändå äta för äta bör man annars dör man!

uteservering

66: En sån dag…
(bild 222 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

,

2 svar till “En sån dag…”

  1. Så bra din bild illustrerar din text. Precis så känd jag igår, då gjorde jag absolut ingenting förutom att fixa lite mat 🙂

  2. Oj , hoppas att det känns bättre nu. November för mig är en tung månad det är så halkigt, jag går och spänner mig för att inte halka, men då spänner jag ryggen inte bra nåt av det…. längtar tills dec kanske bättre då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *