Rönnens tid


Jag hade en plan på detta tema tillsammans med rönnbär! Jag visste precis vad jag skulle göra för bild och jag hade sett ut de fina rönnbären som skulle få äran att vara med i min bild! Tiden gick och när jag väl tog mig i kragen för att utföra det visade det sig att trädet var helt tomt! Varken blad eller bär fanns kvar! Och det gällde tydligen de flesta rönnar medan oxeln stod kvar med sina röda bär i mängder!! Jaja, som tur är tog jag ett par bilder på rönnbär där tiden verkligen var rätt och eftersom jag är så besviken på mig själv att jag missade mitt rönnbärsmål så har jag lekt med bilden! Så jag kallar bilden egentligen för RÖNNBÄRSKAOS! :O)

ronnbarskaos

266: Rönnens tid
(bild 224 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

,

3 svar till “Rönnens tid”

  1. Vacker tolkning. Visst är det lustigt hur snabbt saker förändras ibland. Hann inte med att fånga de skiftande rönnlöven på trädet här hemma, ena dagen satt de där nästa dag låg alla på marken. Nu har trastarna snart gjort slut på bären också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *