Hällregn

Jag älskar regn och har därför väntat och väntat hela sommaren efter ett riktigt hällregn för att kunna fotografera till detta tema! Det har knappt regnat alls i sommar och när det väl har regnat så har det småduggat och varit natt. I höst har det faktiskt regnat lite mer men bara när det är mörkt som nu, (låter supermysigt när det slår på rutan) eller när jag absolut inte haft möjlighet! Men, så häromdagen, när jag faktiskt var ute med kameran, så började det äntligen regna. Det regnade i alla fall så mycket att det syns i vattnet så detta får bli min hällregnstolkning!

hallregn

141: Hällregn
(bild 279 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Maria - Läckert!november 29, 2017 – 5:25 e m

Eva - Och jag undviker regn fast jag har en vädertätad kamera så är jag lite harig….. men det är snyggt på bild!november 29, 2017 – 5:33 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*