Före och efter

Härom dagen gjorde jag Saffransfudge för första gången i mitt liv. Jag älskar saffran och kommer göra allt jag kan hitta på med saffran nu så har ni några förslag så kom med dem! Dels är ju saffran gott som en tok men det är också vackert! Gult! :O) Så här är före- och efterbilder! Jag önskar jag kunde bjuda er på det! Personligen blev jag inte så fascinerad av smaken men det är säkert många som skulle gilla det!

foreefter

100: Före och efter
(bild 292 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Maria - Jag hoppar över allt med saffran då jag inte gillar det, men fudge med andra smaker det slinker ner :)

Du får ändra texten under bilden för det är väl inte rusk detta ska vara?december 6, 2017 – 10:00 f m

Eva - Jag har gjort en fisksoppa med saffran, det var väldigt gott. Lite annat än att ha det i bakrecept.december 6, 2017 – 6:31 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*