Äppelskrutt

Ett av de märkligare temana i år är ”äppelskrutt”! Hur i sjutton gör man en fin bild av ett äppelskrutt kan man fråga sig? Det var i alla fall vad jag frågade mig och det tog ett tag innan jag kom på en lösning men jag känner mig nöjd med hur bilden blev! Trots att äppelskrutt inte är så vackra känner jag ändå att bilden är fin! Hoppas ni andra gillar den också! :O)

appelskrutt

356. Äppelskrutt
(bild 26 av 365)

logga18

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Maria W - Vacker komposition.februari 6, 2018 – 8:07 e m

thyrakristina - Snyggt arrangerat och komponerat!februari 7, 2018 – 9:05 f m

Eva - Snyggt med de mesta till vänster.februari 7, 2018 – 7:10 e m

MariePf - Snyggt foto! Smart att lägga dit några hela äpplen också. De ser verkligen goda ut. Fint ljus och fin skärpa.februari 8, 2018 – 2:10 e m

Susanne - Fyndigt och vackert på temat.februari 8, 2018 – 5:10 e m

Janicke - Bra lösning! Funderar också på temat. När jag var liten brukade mamma säga ”som ett utskitet äppelskrott på silverfat”. Med det menade hon nåt som inte var bra, fint eller hur man mådde. Inte precis uppmuntrande!

@Du frågade om jag har granen kvar – nej, har aldrig haft egen gran i hela mitt liv. Bryr mig inte om julen, så tråkig är jag. Fotade hemma hos god vän när jag ändå tyckte att det passade till temat.

Jodå, kissen är svart och vit! Upptäckte att störande bakgrund försvann när jag förvandlade bilden till svartvit.februari 8, 2018 – 7:43 e m

Maria - så snygg och fin bild!februari 8, 2018 – 7:58 e m

Lealetar - Fint komponerat, jag har också problem med att jag tycker åppelskruttar är fula… men din var ju riktigt snygg!februari 13, 2018 – 8:15 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*