Äppelskrutt


Ett av de märkligare temana i år är ”äppelskrutt”! Hur i sjutton gör man en fin bild av ett äppelskrutt kan man fråga sig? Det var i alla fall vad jag frågade mig och det tog ett tag innan jag kom på en lösning men jag känner mig nöjd med hur bilden blev! Trots att äppelskrutt inte är så vackra känner jag ändå att bilden är fin! Hoppas ni andra gillar den också! :O)

appelskrutt

356. Äppelskrutt
(bild 26 av 365)

logga18

, , ,

8 svar till “Äppelskrutt”

  1. Snyggt foto! Smart att lägga dit några hela äpplen också. De ser verkligen goda ut. Fint ljus och fin skärpa.

  2. Bra lösning! Funderar också på temat. När jag var liten brukade mamma säga ”som ett utskitet äppelskrott på silverfat”. Med det menade hon nåt som inte var bra, fint eller hur man mådde. Inte precis uppmuntrande!

    @Du frågade om jag har granen kvar – nej, har aldrig haft egen gran i hela mitt liv. Bryr mig inte om julen, så tråkig är jag. Fotade hemma hos god vän när jag ändå tyckte att det passade till temat.

    Jodå, kissen är svart och vit! Upptäckte att störande bakgrund försvann när jag förvandlade bilden till svartvit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *