Kom igen då!!!

Jag bara väntar och längtar och längtar och väntar på att denna fina, stora knopp ska slå ut snart! Jag vet inte hur lång tid det är kvar men kan tänka mig att det nog inte är sådär jättelänge kvar! Eller jo, kanske! Kanske ska knoppen nästan dubblas än! Jaja, jag får väl stå och hoppa bredvid ett tag till och försöka tänka på annat så tiden ska gå lite snabbare! Den MÅSTE blomma innan mars i alla fall! Detta är Hoya retusa och det är första gången den ska blomma! Den har haft flera knoppar som torkat in, varav två av dem syns på första och sista bilden! Det är några till på gång men de vet jag inte hur långt de kommer komma men denna hoppas jag verkligen med alla krafter jag förmår, att den ska  orka gå hela vägen och slå ut! Håll gärna tummarna för det! :O)

komigenda_1

komigenda_komigenda_2

140. Kom igen då!!
(bild 34 av 365)

logga18

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Maria W - Vackra bilder på den lilla knoppen. Håller tummarna för att den snart slår ut!februari 14, 2018 – 7:18 e m

Jenny - Vackert fotad knopp! Hoppas den slår ut snart :)februari 15, 2018 – 2:37 e m

Claes - Så fin knopp. Gillar särskilt den andra bilden där grenarna liksom strålar ut från knoppen.februari 15, 2018 – 5:52 e m

Maria - Hoppas den slår ut snart, så du slipper vänta :)februari 16, 2018 – 12:47 f m

Eva - Vackra närbilder av blomman. Hoppas att den slår ut snart.februari 17, 2018 – 5:39 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*