Evelina 25 år


Min fina brorsdotter fyllde 25 år igår, den 19 februari. Det firades med att hon bjöd närmaste familjesläkt på restaurang och firades där! Vi var på Ströget och det var mycket trevligt! Maten var god och tårtan var fantastisk och Evelina var så söt! Grattis än en gång Evelina! Det är så svårt att förstå att du redan är 25 år! :O)

eve25_3eve25_4

63. Festdag
(bild 39 av 365)

logga18

, ,

4 svar till “Evelina 25 år”

  1. Härliga, varma bilder på både födelsedagsbarnet, maten och tårtan. Jag blir så sugen på nytt porslin, eller begagnat på loppis, för att duka och lägga upp på nya sätt. Fint med kombinationen skärpa/oskärpa på det avlånga fatet med, gissar jag, potatisgratäng i en egen liten gryta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *