Förevigar

Igår, torsdag, träffade jag underbara Michelle som är gravid och ska ha barn om cirka tre veckor! Hon har inte tagit en enda bild på magen eller sig själv som gravid så nu tyckte hon att det var dags! Självklart hörde hon då av sig till mig och ännu mera självklart var det att jag ställde upp och förevigade hennes fina mage! Här är vi i Varamon! Det blåser jättekallt men Michelle är den coolaste person jag vet! Det syns aldrig på henne att hon fryser! Hon är professionell ut i fingerspetsarna! :O)

Tack Michelle för en rolig fotogafering! Du är så vacker!

barande

83. Förevigar
(bild 55 av 365)

logga18

Veckans Ord – inuti

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Maria - Vacker bild!april 6, 2018 – 12:03 f m

Cecilia Beitmirza - Tack Anneli för vackra foton på vår Dotter, att bilden blev så vacker beror ju oxå på att DU är en Proffs fotograf. Ha nu en fin dag i stormvädret, hoppas du ej behöver ta dej ut idag. Kram,Cicciapril 6, 2018 – 9:21 f m

Michelle - Gud vad fint det blev 😀 Blir lika glad varje gång jag får se bilder efter vi setts.april 6, 2018 – 11:42 f m

Eva - Vackert och trolskt.april 6, 2018 – 3:49 e m

"LillaSyster" - =) Fin bild och fin tolkning!april 7, 2018 – 8:57 e m

Maria W - Vacker bild!april 8, 2018 – 7:34 f m

BP - Vilket helt underbart foto! Bättre och vackrare bidrag till ”inuti” går ju knappast att hitta. Du är en fantastiskt duktig fotograf, vilket jag sagt många gånger förut. Minns ju dina bidrag till Fototriss:-)

PS. Är otroligt impad över dina kunskaper vad gäller november- och fingerkaktusar, som inte är kaktusar alltså. Det visste jag då verkligen inte. Tusen tack för all intressant info. Blogglandia är en enastående databas:-) DS.april 8, 2018 – 9:47 e m

Catarina - Vacker bild och den ”andas sommar” även om det var kallt och blåsigt ute när den togs.april 9, 2018 – 6:14 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*