Svämmar över!

Mitt hjärta svämmar över av kärlek till denna fina kisse! Min allra bästa vän och underbaraste lilla tufs som finns! Jag kan sitta och bara titta på henne länge när hon sover och jag känner hur jag fylls av kärlek! Jag önskar jag kunde göra allt för henne och lite till men det kan jag inte! Jag önskar att hon kunde få vara med mig i en evighet och en evighet till efter det! Hon är mitt hjärta och min själ och utan henne vet jag inte hur livet kommer gå till! Min ässkade Tufsen som får hela mitt hjärta att svämma över av kärlek!

svammarover_tufsen

Denna bild är nytagen i april 2017 ute i vår trädgård i stan! Första vårturen ute!

291. Svämmar över
(bild 59 av 365)

logga18

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Maria - Så fint du skriver om kärleken till din katt <3 Underbar bild på fina Tufsen :)april 12, 2018 – 3:30 e m

Eva - Vilken underbar blick du fångat. Jag förstår dig till fullo.april 12, 2018 – 6:24 e m

Maria W - Vackert – både text och bild. Det är något speciellt med katter!april 12, 2018 – 8:30 e m

Claes - Underbar bild på ”blåöga” :)april 12, 2018 – 8:58 e m

Sara - Åh vilken vacker misse <3april 14, 2018 – 8:53 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*