I full blom!

I år har alla fruktträd varit helt fantastiska i sin blomning! Detta äppelträd har aldrig någonsin blommat så mycket som i år! När man satt under det dånade det av alla insekter så jag hoppas det blir mycket frukt! Det är nog världens godaste äpplesort! dessvärre har det inget namn. Det har kommit upp av sig själv så ursprunget är okänt! :O)

ifullblom

117. I full blom
(bild 75 av 365)

logga18

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Maria - maj 20, 2018 - 5:43 e m

Finns bara ett ord och det är VACKERT!!

Eva - maj 20, 2018 - 9:49 e m

Vackert, så pampigt träd. Kan tänka mig doften.

Maria W - maj 21, 2018 - 7:40 e m

Åh vilket härligt träd! Visst är det härligt med alla bi och humlor som far omkring.

Susanne - maj 26, 2018 - 11:34 e m

Så vackert! Och visst har fruktträden varit fantastiskt vackra i alla sina blommor. Det är inte ofta jag sett dom så här blomsterrika. Nu hoppas vi bara att det blir mycket fin och smarrig frukt till hösten :)

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*