Min raraste brorsdotter!

Min älskade brorsdotter sitter just nu i London och väntar på nästa flyg som ska ta henne till Bangkok om jag inte missminner mig..och sedan ska hon vidare till Australien där hon ska spendera de närmaste månaderna i sitt liv!

På sista bilden har Sara tillkommit…tjejen hon åker med! Hon är jättetrevlig och lugn och kan säkert vara bra för fröken Larssons humör när det behövs! ;O)
Jag önskar båda allt gott och hoppas att de får jättekul! Men jag saknar Frida…massor! Redan! Hon är mer som min syster än brorsdotter och vi har en väldigt nära kontakt! Puss på dig Frida…njut av Australien och ta hem många fina minnen!! :O)))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Ulla - Vilka fina bilder du har. Fastnade för denna blogg pga bilderna. Bloggen hittade jag via mer-Trafik.mars 8, 2009 – 10:01 e m

angelica - åå vad ska hon göra i australien så länge ?mars 8, 2009 – 10:03 e m

Mona - Å vad jag gillar din stil när du tar porträtt….så eldiga å fräcka färger.

Mona//mars 9, 2009 – 2:59 e m

Anneli - Ulla: Vad roligt att du hittat hit! Välkommen! Varmt tack att du gillar det jag gör! DU är såå välkommen tillbaka…när du vill!

Angelica: Hon ska bara åka runt och ha roligt i tre månader! En riktig lyxresa! ;O)

Mona: Du gör mig såå glad och lycklig när jag läser dina fina kommentarer!! Kram på dig Mona!mars 11, 2009 – 11:10 e m

Frida - HEJ FASTER..
Idag solat o brant mig forstass, inte skont..
saknar dig.. Puss fridamars 12, 2009 – 8:20 f m

Anneli - SÖTA RARA FRIIIIDA!!!
Så klart att du har bränt dig *haha* Jag är inte överraskad! MEn jag är så glad för din skull att det verkar bra därnere!
Ta hand om dig och Sara!! Puss!!mars 12, 2009 – 12:08 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*