Mål i sikte

Jag hade bestämt mig tidigt i veckan att jag skulle fotografera blodmånen som skulle visa sig på fredagskvällen! Jag var så beredd och när klockan var rätt tid så kollade jag men ingen måne fanns! Jag hade tidigare kvällar kollat in exakt var månen skulle vara men just denna kväll fanns den inte där! Jag väntade och kollade runt men ingen måne fanns! Till slut gav jag faktiskt upp och gav mig hem! Men på vägen hem såg jag den så det var bara att ändra sig och åka tillbaka och fotografera den! Att fotografera månen har jag aldrig gjort på detta sätt förut! Jag har aldrig trott att det var lätt men kunde konstatera att nej, det är verkligen inte lätt! Månen var superliten och den hade redan börjat bli upplyst igen! Jag har gjort mitt bästa och detta är resultatet! Jag är faktiskt ändå ganska nöjd med denna bild!

malisikte_blodmane

183. Mål i sikte
(bild 94 av 365)

logga18

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Michelle - Det blev superbra. Förstår att du blev nöjd, det hade jag också blivit med den där toppenbilden 😀juli 28, 2018 – 9:00 e m

Maria W - Härlig bild! Vad kul att den dök upp, här gömde den sig bakom moln hela tiden! Snyggt!juli 29, 2018 – 7:55 e m

Eva - Att fotografera månen är inte lätt, jag har bara 200 mm… snyggt fotat.juli 30, 2018 – 12:19 e m

Malin - Jättefin bild på blodmånen. Det var ju en sådan röd måne jag ledate! :) Som du såg på min gryniga, halvtaskiga bild så såg den annorlunda ut uppe hos oss.augusti 5, 2018 – 12:33 e m

Marie Pfrunder - Ja snyggt fångat. Det är fint att ena halvan är ljus och den andra röd. Det visar ju att det är en fas.augusti 7, 2018 – 1:05 e m

Helen - Det är sannerligen inte lätt att fota månen men jag tycker att du lyckades alldeles förträffligt!augusti 8, 2018 – 6:15 f m

Lealetar - Klart du ska vara nöjd, den är jättefin, vilken tur att du fick se den! Själv glömde jag bort tillfället, fast jag tänkt att jag skulle åtminstoner titta efter den….augusti 12, 2018 – 10:12 f m

Claes - Det är svårare än man kan tro :) Men jag tycker du har lyckats bra. Jag hade också tänkt att jag skulle ta en bild på månen den där kvällen, men efter alla klara kvällar i sommar så blev den här helt mulen där jag befann mig. Månen syntes inte över huvud taget.augusti 22, 2018 – 11:27 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*