Småkryp

Förra året hade jag en jättestressig höst för att hinna med fotoutmaningen! Jag hade över tvåhundra bilder kvar i augusti och jag lovade mig själv att så skulle det inte bli i år! Jag tänkte i våras att i sommar ska jag fotografera massor och få fixa massor med bilder till utmaningen! Sedan kom sommaren och det var ju en sommar då det inte gick att göra ett dugg för hettan så kameran har jag knappt rört! Sedan blev det ju äntligen normalt igen och nu har jag liksom tappat sugen! Jag har mer kvar i år än jag hade förra året! HUR SKA JAG LYCKAS??

smakryp

258. Småkryp
(bild 99 av 365)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Maria W - Jätteläcker bild på temat. Gillar den enhetliga bakgrunden och blåklockan bredvid det lilla krypet högst upp på stråt. Snyggt!
Hoppas du fortsätter trots allt så vi får se fler vackra bilder!september 1, 2018 – 8:04 f m

Claes - Så fin tolkning. Ser ut att posera det lilla krypet :)september 1, 2018 – 2:22 e m

Herr Nilssons Fru - Jättefin bild
Kramizseptember 3, 2018 – 4:10 e m

Marie Pfrunder - Så fin bild! Kul att du fångande den när den var högst upp på strået. Fint med den gröna bakgrunden.september 3, 2018 – 6:26 e m

Helen - Häftig bild med det lilla krypet längst upp på strået, det ser ut som att den håller fast sig för glatta livet. Det är trist när man kommer efter och jag hoppas du fortsätter och inte blir allt för stressad pga det.september 9, 2018 – 2:32 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*